Tulipa tämä mini-pääsiäisloma hyvään kohtaan, tuntuu että kesäaikaan siirtyminen vie taas hetken aikaa ennenkuin uuteen rytmiin tottuu. Nukuimme kellon ympäri viime yönä, enpä muista millon on viimeeksi nukuttanut noin makeasti! :)
Teimme kunnon pääsiäisaamiaisen kaikilla herkuilla :) Vaikka en viihdykään yhtään muuten keittiössä, niin aamupaloja rakastan valmistaa - siis silloin kuin ei ole kiire minnekään. Innostuimme kokeilemaan raakasuklaan tekoa ja se oli itseasiassa yllättävän hyvää! Maku vain paranee mitä pidempään se on jääkaapissa. Raakasuklaa oli helppo valmistaa. Sekoitimme neitsytkookosöljyyn valmisjauhepussin (emme siis koonneet näitä seuraavia aineita itse ;D), missä oli sekoitettuna lucuma, raakakaakao, raakakaakaovoi, carobjauhe, gojimarjat, mantelit, kookoksen kukintanektarijauhe ja himalajan ruususuola. Lisäsimme seokseen vielä agavenektaria. Ja sitten vain jääkaappiin jähmettymään!
Rentouttavaa pääsiäistä kaikille! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti